Добре дошли в сайта на FreeWeb Ltd.

За да се регистрирате:
Въведете Вашия имейл в полетата под
"Регистрация" и натиснете "Продължи".

В случай, че вече имате регистрация.
Въведете Вашия имейл и парола под
"Вход за клинети" и натиснете "Вход".

За контакти

Скрий

Вход / Регистрация

Полезна информация

FreeWeb Ltd. Вход

Регистрация
Тук можете да се регистрирате, след което да ни изпратите запитване за някои от нашите услуги.
Вход
В случай че имате регистрация.

От какъв уеб сайт се нуждаете?

FreeWeb Ltd. изработва широка гама от сайтове. От малки информативни сайтове до електронни магазини и сложни сайтове с вградени системи. В зависимост от Вашите нужди можем да изработим подходящия за Вас уеб сайт.
-Информативен сайт
-Фирмен сайт
-Електронен магазин
-Лична уеб страница
-Сайтове с вградени системи

Какво е необходимо за Вашата дейност / бизнес в интернет пространството

Ние можем да Ви предложим всичко необходимо за успешно презентиране на Вашата дейност / бизнес в интернет:

- Домейн (името на сайта)
- Хостинг (мястото където се съхранява сайта)
- Изработка на уеб сайт
- Система за лесно управление на съдържанието в сайта
- SEO оптимизации за по-добро позициониране
- Техническа поддръжка на сайта и CMS

Какво е необходимо за един сайт?

В днешно време успешното интернет присъствие не е нещо модерно или въпрос на лукс – то е задължително условие за успеха на всеки бизнес/дейност. Един професионално създаден уеб сайт показва пред целия свят предлаганите от Вас услуги/дейност/продукти. Тук ще изброим стъпките за успешното изграждане на Вашето интернет присъствие. Не е трудно, не е и недостъпно.

-Регистрация на домейн - домейнът е уникалното име на Вашият сайт в интернет пространството. Той се състои от комбинация на букви, цифри и тирета, разделени с точки. Пример: www.freeweb-ltd.com

-Изработка на уеб сайт - професионалното изготвяне на Вашата интернет страница е изключително важно, тъй като тя Ви представлява пред Вашите потенциални и настоящи клиенти в интернет пространството. Добрата визия и подходящите функционалности във Вашия уеб сайта привличат повече посетители.

-Хостинг план - изборът на хостинг план е важна стъпка. Изборът на безплатен хостинг е не толкова надежден вариант, защото фирмите предлагащи безплатен хостинг обикновено слагат техни реклами във Вашия сайт, техническа поддръжка липсва и предлаганият трафик и дисково пространство често са недостатъчни за нуждите на Вашия сайт. Качественият хостинг план е нещо, в което си струва да се инвестира, за да сте сигурни, че Вашата страница ще е винаги достъпна и ще се зарежда бързо.

-Оптимизация на уеб сайт - това е последната стъпка, но също така е и много важна. Оптимизирането на един сайт е сложен и бавен процес, но много съществен, за да Ви намират повече потенциални клиенти чрез търсачките. След приключването на всичките етапи на оптимизацията Вашият уеб сайт ще бъде по-добре позициониран в търсачките и съответно по-лесно откриваем по желаните от вас ключови думи и фрази.

Динамичен и статичен сайт

Каква е разликата между двата типа уеб сайт - статичен или динамичен?

Статичният сайт е по-лесен за изработване. След изграждането му обаче той може да бъде редактиран само от човека изработил сайта или от специалист, който разбира от програмните езици, използвани в сайта. И в двата случая ще е необходимо да се заплаща допълнителна такса за труда на съответния човек. По този начин Вие губите време за изчакване на актуализациите и пари.

По-трудният за изработка, но много по-удобен за Вас вариант е динамияният сайт. При него, посредством система за управление на съдържание, Вие можете лесно и по всяко време да редактирате, премахвате и добавяте съдържанието в сайта (текст, снимки, продукти, новини и много други) без да е необходимо да ангажирате специалист, да изчаквате за промените и да заплащате такси.

Предимства на динамичния сайт
-По-добро позициониране в търсачки, защото чрез административния панел имате възможността да слагате индивидуални заглавия, описания и ключови думи за всяка страница в сайта.
-Вграден уеб базиран текстов редактор в CMS-а, чрез който можете да форматирате текста, да вмъквате картинки, препратки, видео и много други.
-Възможност за контрол над страниците, да пускате и спирате временно или за постоянно дадена страница, продукт или артикул, както и много други възможности според типа и идеята на сайта.

Защо да изберете динамичния уеб сайт?
-За да можете сами, лесно и по всяко време да променяте съдържанието в сайта
-За по-добра оптимизация - сами задавате заглавия, описания и ключови думи в страниците
-За да може началната страница, както и целия сайт да е винаги актуален и различен
-За да не заплащате допълнителни такси за промяни или добавяне на страници по Вашия сайт

Как работим ние

В екипа ни има млади специалисти в сферата на уеб услугите и всеки от тях има желание да се доказва, развива и дава най-доброто от себе си. Клиентът винаги е поставян на първо място и основната ни цел е той винаги да е доволен от резултатите на нашата работа. Вземайки под внимание конкуренцията в областта на уеб услугите, ние не можем да си позвлим компромиси при работата ни с нашите клиенти.

Начини на плащане

Най-лесният и удобен начин за разплащане е по банков път. Изпращаме Ви проформа фактура, чрез която може да заплатите в най-удобната за Вас банка. След постъпило заплащане (може да има забавяне до 1 работен ден) изпращаме фактура-оригинал.